top of page

zo 08 jan

|

Dorpshuis Vogelenzang

Dwaasheid heeft haar eigen recht (Try out) - Een stuk van John Patrick

Een hartverwarmende komedie waarbij vriendelijkheid en menslievendheid overwint. Kaarten zijn ook bij de Coop verkrijgbaar.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Dwaasheid heeft haar eigen recht (Try out) - Een stuk van John Patrick
Dwaasheid heeft haar eigen recht (Try out) - Een stuk van John Patrick

Tijd en locatie

08 jan 2023, 14:30 – 16:00

Dorpshuis Vogelenzang, Henk Lensenlaan 2A, 2114 ER Vogelenzang, Nederland

Over het evenement

Mrs. Savage heeft veel geld geërfd na het overlijden van haar man. Ze wil het geld goed besteden voordat haar hebberige stiefkinderen er grip op krijgen. De stiefkinderen zorgen dat ze naar het klooster gaat om tot bezinning te komen, maar mrs. Savage is vastbesloten om een fonds op te richten om dromen uit te laten komen voor mensen die dit nodig  hebben.

In het klooster ontmoet ze verschillende personen die zich niet kunnen aanpassen aan de maatschappij. Mensen die ze de hulp kan geven die ze nodig hebben. Haar nieuwe vrienden zijn geïnteresseerd in haar en niet in haar geld, dus ze wil graag blijven, maar de dokter vertelt haar dat daar geen reden voor is. De stiefkinderen proberen haar te dwarsbomen. Met behulp van haar vrienden weet mrs. Savage van hen af te komen. Een hartverwarmende komedie waarbij vriendelijkheid en menslievendheid overwint.

Regie: Nell Lasschuit- De cast van HTC met o.a. Marloes, Mirjam, Ada, Mieke, Bob, Annelies, Norbert, Harry, Evelyn, Mariette en gastspeler Theo

Deel dit evenement

bottom of page