top of page
Zaalverhuur

Dorpshuis Vogelenzang is een centrale ontmoetingsplek voor inwoners van Vogelenzang en omgeving. Het is een multi-functioneel gebouw, waar in diverse ruimtes organisaties en particulieren allerlei kleine en grote activiteiten en evenementen (kunnen) organiseren. 

In dorpscafé “De Kerkuil” kan men op  vrijdag- en zaterdagavond een drankje drinken en gezellige café-spelletjes doen.

Er is een nieuwe professionele keuken in het Dorpshuis, waar diverse snacks en gefrituurde hapjes, kunnen worden klaargemaakt. Het Dorpshuis verzorgt ook graag de gehele catering tijdens een activiteit/evenement. Voorafgaande aan uw activiteit kunt u de zaal zelf versieren en inrichten. Als u zelf een cateraar wilt inschakelen of eigen eten mee wilt nemen, dan rekenen we daar een kleine vergoeding voor. De drankjes worden altijd door het Dorpshuis verzorgd, specifieke wensen kunt u altijd bespreken.

Het Dorpshuis wordt gerund door een team van enthousiaste vrijwilligers. Bij grote evenementen zetten we in overleg een of meerdere medewerkers van het Dorpshuis in en daarvoor brengen we een kleine vergoeding in rekening.

U kunt gratis parkeren voor de deur.

Het Dorpshuis gebruikt duurzame energie, waaronder een warmte-koude opslag en zonnepanelen.

Het Dorpshuis is ook een wijk-steunpunt voor de Gemeente Bloemendaal.

Dit zijn onze Tarieven

 

Gebruik voor een offerte de knop hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

De Grote zaal
De grote zaal wordt gebruikt voor familiefeesten, verjaardagen, cursussen, vergaderingen, bijeenkomsten, lezingen, bedrijfspresentaties, toneel- en film uitvoeringen. etc. Er is een groot podium. Capaciteit tot 200 personen zittend, tot 300 personen staand. De grote zaal wordt nu bijvoorbeeld gebruikt voor bridge, mahjong, yoga, werelddansen, de wereldse maaltijd, het repair café, koren, theatergezelschappen, hobbyclubs, toneelverenigingen en orkesten. Zij maken gebruik van de optimale zaalverlichting, toneelverlichting, geluidsinstallatie met mengpaneel en (draadloze) microfoons. Er zijn beamers voor klein- en grote schermpresentaties.

IMG_5613.jpeg
IMG20220214120051.jpg

 

Foyer met terras

Deze ruimte, met bar, is geschikt voor bijvoorbeeld verjaardags- en familiefeestjes, cursussen, workshops, vergaderingen en bijeenkomsten. Capaciteit tot 50 personen.

Professionele vergadertafel

 

De Ontmoetingsruimte

Deze ruimte ademt de sfeer van een grote huiskamer.

Hier kunnen workshops worden gegeven, cursussen, lezingen en vergaderingen worden gehouden, verjaardags- en familiefeestjes worden georganiseerd voor max. 30 personen.

Ook heel geschikt voor een High Tea of een Babyshower. 

 

De Kerkuil

In het gezellige dorpscafé “De Kerkuil” kun je de week op vrijdagavond lekker afsluiten met een drankje en op zaterdagavond het weekend vieren met een drankje. Er staan twee biljarttafels, er hangt een dartbord en er is een tv-scherm voor voetbalwedstrijden, de Formule-1 etc.  

IMG-20210817-WA0003.jpg

 

De Bestuurskamer

Zeer geschikt voor kleine vergadergezelschappen, spreekuren, lessen in kleine groepjes of individueel, van maximaal 10 personen.

Ambachten activiteit
bottom of page